Werken bij....

Werken bij VCPO Noord-Groningen betekent dat je gaat voor kinderen. Je bent in staat om hun talenten te zien, vindt het mooi om te zien hoe zij zich ontwikkelen, durft hen de ruimte te geven die ze daarbij nodig hebben en het vertrouwen dat ze het kunnen. Wie bij ons werkt, vindt het bovendien fijn dat hij ook zelf de ruimte krijgt om de eigen talenten te ontdekken, te ontwikkelen en in te zetten. In de klas, binnen de school en binnen onze organisatie.

Niet alleen kinderen, ook volwassenen leren bij ons. Iedere dag opnieuw. Door nieuwe stappen te zetten, door een opleiding te volgen, door gesprekken te voeren en door kennis te maken met het onbekende. Wij stimuleren onze medewerkers om zich hun levenlang te blijven ontwikkelen en spelen graag een rol in de opleiding van toekomstige collega’s.

Werken bij VCPO Noord-Groningen betekent dat je ook de ruimte krijgt om nieuwe ideeën te ontwikkelen en zelf de verantwoordelijkheid te dragen voor de gang van zaken binnen de groep en de school. Wij dagen onze teams uit om in hun eigen unieke kracht te gaan staan en op basis daarvan keuzes te maken. De mate waarin een team hierin slaagt, bepaalt de kwaliteit van de school.