VCPO aan Zee

De VCPO Academie "VCPO aan Zee" organiseert scholingsavonden voor personeelsleden van VCPO Noord Groningen, met als doel het scholen, inspireren, verbinden en motiveren van de individuele werknemer. Hierdoor wordt een positieve bijdrage geleverd aan het werkplezier, de passie voor het vak en de kwaliteit van het onderwijs. Deelname aan "VCPO aan Zee" is gratis en onbeperkt. Voor het aanbod wordt zoveel mogelijk aangesloten bij de behoefte van het werkveld en de actualiteit.

Via deze website kunnen personeelsleden van VCPO Noord Groningen zich online aanmelden voor een scholingsavond.  Deelnemers krijgen, via het door hun opgegeven mailadres, direct een bevestiging. 

Ook dit jaar willen wij medewerkers van andere besturen de gelegenheid geven gebruik te maken van dit scholingsaanbod. Voor maar liefst 30 euro per persoon per workshop kan een ieder zich vrij inschrijven deze workshops.

De VCPO Academie "VCPO aan Zee" vindt plaats op de prachtige locatie:

Garnwerd aan Zee
Hunzeweg 38A
9893 PD Garnwerd,
Groningen
www.garnwerdaanzee.nl 

TIJD:

Alle avonden beginnen met inloop koffie en thee…. Daarna volgt gedurende twee uur de workshop. Er is altijd de mogelijkheid om even na te praten onder het genot van een hapje in een drankje

19.15  Inloop

19.30  VCPO aan Zee

21.30  Hapje en drankje

Ben je geïnteresseerd meld je dan aan via deze website. Als je vragen hebt of je wilt je afmelden dan kan dat bij info@vcpong.nl

Klik hier voor het complete aanbod.